Produkcja

Sprzedaz hurtowa nasion rzepaku, nasion lnu, soi, slonecznika, sezamu, kolendry, musztardy, ryzy, krokosza barwierskiego, ostropestu plamistego.
Produkcja rolna
Pszenica durum
Pszenica durum
Białko: 13 g 

Tłuszcz: 2,5 g 

Węglowodany: 57 g 

Kaloryczność: 300 kcal 

Rzepak
Rzepak
Oleistość nasion: 46-48 %

Wilgotność: 7,0 %

Chwast: 2,0 %

Bez GMO

Len 
Len 
         Oleistość nasion: 42-45 %

Wilgotność: 8,0 %

Chwast: 2,0 %

Bez GMO 

Musztarda
Musztarda
         Oleistość nasion: 42-52 %

Wilgotność: 12,0 %

Chwast: 2.0 %

Bez GMO  

Oleje roślinne
Оlej słonecznikowy nierafinowany
Оlej słonecznikowy nierafinowany
Liczba kwasowa, nie więcej niż:  4 mg KOH / g

Udział masowy wilgoci i substancji lotnych, nie więcej niż: 0.2 %

Liczba nadtlenkowa, nie więcej niż: 10 mmoli

Olej rzepakowy nierafinowany 
Olej rzepakowy nierafinowany 
Liczba kwasowa, nie więcej niż: 6 mg KOH / g

Udział masowy wilgoci i substancji lotnych, nie więcej niż: 0.2 %

Liczba nadtlenkowa, nie więcej niż: 10 mmoli 

Olej lniany      nierafinowany 
Olej lniany      nierafinowany 
Liczba kwasowa, nie więcej niż: 2.5 mg KOH / g 

 Udział masowy wilgoci i substancji lotnych, nie więcej niż: 0.2 %

Udział masowy nieożywionych zanieczyszczeń, nie więcej niż: 0.05 %

Olej sezamowy  nierafinowany
Olej sezamowy  nierafinowany
Liczba kwasowa, nie więcej niż: 1.0 mg KOH / g 

 Udział masowy wilgoci i substancji lotnych, nie więcej niż: 0.15 %

Udział masowy nieożywionych zanieczyszczeń, nie więcej niż: 0.1 %